Doptavlor är en perfekt doppresent

Om du letar du efter en bra doppresent så har du kommit rätt, för att ge bort en personlig doptavla är inte bara en bra doppresent utan den ger också ett minne för livet eftersom den är unik. Beställ en födelsetavla idag så fixar vi resten!

Doptavla är en bra doppresent

Att ge bort en doptavla som doppresent är ett bra alternativ och samtidigt blir det ett speciellt minne för livet för den som får gåvan eftersom den blir personlig och unik. Vi har även många olika motiv på doptavlorna som passar alla barn. 

Om du har bestämt dig för att beställa en födelsetavla så klickar du på knappen nedan för att se alla våra doptavlor eller så fortsätter du läsa nedan.

Varje doptavla är unik

Hur går jag tillväga? Till en början väljer du en doptavla som du gillar och därefter fyller du i de textfält som finns till höger om tavelbilden. Texten du fyller i på sidan är den text som sedan kommer att vara tryckt på postern som vi skriver ut till dig. Du gör beställningen och därefter gör vi en födelsetavla till dig och efter några dagar kommer tavlan hem till dig. Med andra ord, enkelt och du får också en riktigt bra doppresent på köpet.

OBS! Ram ingår ej utan måste köpas från t ex IKEA som har ett brett utbud av ramar.

Tanken med våra födelsetavlor är att kunna ge bort något som verkligen uppskattas men även något som är jätte fint att ha i hemmet.

Fyll i dessa uppgifter på din doptavla

Fyll i barnets uppgifter i textfälten men dubbelkolla gärna texten så det inte blir några fel. Antingen låter du det valfria fältet vara tomt eller så fyller du i din egen text där som tex födelsestad eller stjärntecken.

  • Namn
  • Datum
  • Klockslag
  • Längd
  • Vikt
  • Valfritt fält (Tex stjärntecken eller födelsestad)

Inte bara skriver vi ut din tavla men också anpassar vi storleken på texten efter doptavlorna så det blir snyggt och stilrent. 

Både IKEA och Rusta har ramar i storlekarna 30×40 cm och 40×50 cm vilket ger dig ett stort urval att välja emellan. På grund av att en doptavla görs efter beställning och är unika blir leveranstiden från oss mellan 2-4 arbetsdagar. Därefter tar det sedan 1-2 dagar för posten att leverera tavlan. Sammanfattningsvis så tar det alltså 3-5 arbetsdagar från beställning hem till dig. Så kom ihåg att beställa i god tid så din doppresent levereras i tid.

Doptavlor med panda perfekt doppresent

Nedan kan du se ett litet urval av våra doptavlor och posters. Vi hoppas att du hittar en perfekta doptavla och en bra doppresent att ge bort.

Slutligen hoppas jag att du gillar våra doptavlor och hittar en fin doppresent att ge bort och vare sig det är dop, kalas eller annan sammankomst du ska på så hoppas jag att du får en härlig upplevelse. Lycka till och tack för ditt besök!

Med vänlig hälsning

/Terhi