FAQ

Most frequent questions and answers

Man ska inte lita på att färgerna på din skärm stämmer med det utskrivna resultatet. Alla skärmar är olika kalibrerade. Men de bör stämma ganska bra överens om din skärm är någorlunda bra kalibrerad.

Vi skriver ut alla våra posters och tavlor på ett 200g Epson premium papper med matt yta.

Ramar ingår inte i köpet av våra tavlor. Men det är ganska lätt att hitta ett utbud av de storlekar som vi har på våra tavlor.

Våra storlekar:

30×40 cm ramar är ett mycket vanligt mått på ramar och du hittar dom framförallt på IKEA som har ett brett urval 30×40 ramar.

40×50 cm och 50×70 cm ramar. Även de hittar du på IKEA. De har även där massor av olika utföranden.

Sök annars på Google så hittar du flera andra alternativ. Du får gärna tipsa oss om du hittar bra butiker som säljer dessa storlekar på ramar.

Du kan betala med med kort (Visakort och Mastercard), internetbank eller via Payson faktura. Det finns för nuvarande tre olika sätt att göra betalningen:
Du har två olika val att göra din betalning:

1. Kortbetalning: Payson eller Paypal. Med Payson som är ett säkert svenskt betalningssystem har du två olika val hur du vill utföra din betalning. Antingen vanlig kortbetalning eller så kan du betala med din internetbank. De valen gör du när du slussas till Paysons betalsida.

2. Faktura. Via Payson Faktura kan du betala med faktura. Du får tavlan först och betalar sen. Läs mer om Payson faktura här.

3. Internet bank. Du kan även betala med din internetbank. Vi stöder Handelsbanken, Swedbank, Nordea och SEB. Vill du betala med din internetbank väljer du Payson direkt vid betalningen. Du slussas vidare till Paysons betalsida där du kan välja att betala med din internetbank eller kortbetalning.

När du väljer Payson eller Paypal vid kassan och är redo att göra din betalning slussas du vidare till Paysons eller Paypals sida för kortbetalning. Där fyller du i dina personuppgifter och adress och kortnummer. När du har godkänt betalningen på någon av Payson eller Paypals sida skickas du tillbaka till vår sida och får en bekräftelse på att din beställning är gjord. Därefter skickas även en bekräftelse på att din beställning är lagd till din e-post.

Vi skickar tavlan till dig via posten senast tre dagar efter att beställningen är mottagen.

Du kan läsa mer om våra olika betalsätt på sidan Köpevillkor.