Forma Nova – posters och prints med egen design

Forma Nova startades 2009 i Tyresö, Stockholm och består av 2 personer, Terhi och Olle. Vi erbjuder allt från naturfotografier som är fotograferade av Terhi eller gjorda i datorn av Olle till våra populära tavlor med stadsmotiv. Men företagets bana började med barntavlor, illustrationer med med roliga och fina djur var tyngdpunkten. Framförallt personliga tavlor som födelsetavlor och doptavlor var mycket populära i början. 

Posters med stadsmotiv – en succé

2013 designade Terhi en tavla med motivet av staden New York, som blev startskottet för alla våra tavlor med städer. De blev oerhört populära och vi fick många beställningar från personer som ville ha just sin stad på en poster och hänga upp på väggen hemma. Nu har vi över 100 stycken städer allt från metropoler som London, Paris och New York, till mindre städer som Mariefred och Tyresö. Många av stadstavlorna är motiv från städer i Sverige, eftersom våra besökare är mestadels från Sverige. 

Sen något år tillbaka gör vi även snygga posters på naturmotiv, både fotograferade och gjorda i datorn. Vi försöker utöka utbudet hela tiden så du ska ha mer att välja på och att du ska få ett fint hem att inreda.

Grundare och illustratören Terhi Valkonen Törsleff designar och maken Olle tar hand om webben och den tekniska biten men gör även han tavlor, ett litet familjeföretag helt enkelt. Forma Nova finns i Tyresö, nära Stockholm och etablerades 2009.

Se också vårat systerföretag som syslar med Fine Art Fotograferingar.

Tack för ditt besök och vi hoppas du hittar det du söker efter!

Med vänlig hälsning
Terhi och Olle

Forma Nova - Barntavlor och doptavlor

Besök vår webbutik!
Hur gör man en personlig tavla?
På vår blogg kan du läsa om våra nyheter.