Köpvillkor

1. Betalning

Du har tre olika betalningsalternativ:

1. Kortbetalning

Här kan du välja att betala via Svenska Payson eller Paypal. Båda stödjer Visa och Mastercard.

2. Payson Faktura

Vi erbjuder även betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB
Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.
Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.”

3. Internetbank

Du kan även via ”Payson direkt” betala med din internetbank. Du kan betala via Swedbank, SEB, Nordea och Handelsbanken.

2. Leveranstid

Vi skickar ordern senast tre dagar efter vi fått beställningen. I vanliga fall tar det sedan 1-3 arbetsdagar för posten att komma fram. Ha gärna lite framförhållning när det är storhelger, då postgången är betydligt långsammare än vanligt. Om det blir mycket jobb på tryckeriet kan det även ta längre tid, i så fall blir kunden informerad via e-post.

3. Ånger och bytesrätt

Vi tillämpar Svenska konsument lagen vad som gäller ånger- och bytesrätt. Alla varor (förutom skräddarsydda varor) har 14 dagars ånger- och bytesrätt. När du ångrar ett köp och skickar tillbaka varan är det du som betalar för returfrakten med produkten. OBS! Skräddarsydda varor har ingen ångerrätt! (det vill säga tavlor som har en egen personlig text)

4. Reklamation/fel på varan

När du reklamerar en vara meddelar du säljaren att det är fel på varan. Du måste också berätta vad för fel det är på varan. När det är fel på varan betalar vi tillbaka portokostnader (om varan är skickat med vanlig post).

2 comments

 1. Malin Berg

  Beställning 10873

  Vore tacksam om denna order kunde påskyndas.

  Tack på förhand!
  Malin

 2. Hej Malin,

  Tack för din order, tavlan skickas idag, torsdag den 18 juli.

  Med vänlig hälsning
  Terhi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.