25% RABATT

Tavlor med stadsmotiv

Utan tvivel är tavlor med stadsmotiv våra mest säljande posters. Dels för att de är de unika i sitt slag, de har en helt unik utformning. För det andra tror vi att folk identifierar sig med städer de besökt eller bott i. Inte allt för sällan beställs två eller tre tavlor åt gången, då beställaren har någon sorts koppling till flera städer. Du kanske har bott på två olika platser eller rest till olika städer i världen. För det tredje är det många företag som beställt våra posters med städer, jag antar att de beställer tavlor med städer där de har sina kontor.

Våra tavlor med stadsmotiv är unika

Vi har en egen stil och sätt att förmedla känslan från städerna vi illustrerar. Speciellt unikt är det med de lite naivistiska illustrationerna som är ovanför stadsnamnet. Där försöker vi ta fram något utöver byggnader som är specifikt och unikt för just den staden. Gärna i färgglada färger. 

Illustrationerna på byggnaderna är enkla men ändå detaljerade. Ibland tar vi fram kända stora byggnader så som kyrkor, slott, stadshus m m. men på vissa posters försöker vi fånga en känsla, kanske små gamla charmiga byggnader vid hamnen, en sådan stads tavla är t ex Lake Como som är en liten genuin by i Italien.

New York poster var först

Den allra första postern vi gjorde var på staden New York, då hade vi inte alls planer att göra så här mycket tavlor med stadsmotiv. Men stadstavlan blev väldigt populär och vi förstod att poster med städer var en produkt som våra kunder tyckte om.

Vissa av våra stadstavlor har även magnifika berg i bakgrunden eller är illustrerade vid vattnet. De flesta nya tavlor med stadsmotiv vi gör är beställningar från våra kunder. Just nu har vi en lista på ca 40 tavlor som är beställda med olika städer som tex, Santiago, Norrköping, Falsterbo m m.

Posters av högsta kvalitét

Både IKEA och Rusta har de vanligaste storlekarna på ramar till våra posters med städer. Alla posters kan beställas i storleken A4, 30×40, 40×50 och 50×70 cm.

Alla våra posters trycks på ett matt 190 g premium papper och levereras i papptub. Vi använder Epson professionellt bläck för färgstarka, levande utskrifter som är vatten och blek-beständiga. Trycket håller upp till 98 år när det sitter i en ram med glas, eller mer än 200 år i ett fotoalbum.

* Erbjudandet gäller till och med den 31 september.

Posters med städer har blivit riktiga storsäljare. Jag tror det har att göra med att man kan identifiera sig med städer man besökt. Många av våra kunder beställer två eller flera tavlor.